Što je CB9?

What is CB9?

CB9

Tražite malo opuštanja ili se možda jednostavno želite malo zabaviti, ali pravila u vašoj zemlji su se promijenila, pa sada nije zabranjen samo THC, već i nevjerojatni HHC. Ne brinite, imamo vas.

CB9 je novi destilat dobro poznatih i često korištenih kanabinoida, koji je trenutno sljedeća najbolja stvar u svijetu legalnih proizvoda od kanabisa.

CB9 je molekula koja potječe iz CBD-a; također poznat kao kanabidiol , to je svježe otkriveni kanabinoid. Baš kao i CBD, posjeduje prirodni rep od 5 ugljika, što znači da su im kemijske formule vrlo slične, također nalikuje H4CBD-u. Međutim, kemijska razlika u njegovoj strukturi čini veliku razliku u odnosu na njegovu psihoaktivnu prirodu, što znači da, iako je CBD legalan, ne daje onaj željeni osjećaj dizanja glave dok ga koristite, međutim, CB9 s tim glavnim kemijska razlika u repu je psihoaktivna i stoga korisniku daje točno ono što on ili ona želi.

Ova važna kemijska razlika je ona koja čini CB9 mnogo boljim od svih ostalih kanabinoida, jer razlika čini standardne HPLC metode testiranja neučinkovitima, jer nije otkriven na testovima. A to ga čini izvrsnim kanabinoidom za istraživanje.

Sada je zbog metoda za njegovu proizvodnju daleko najvrjedniji kanabinoid uz THC, za koji svi znamo da je vrijedan zbog činjenice da ga je ilegalno posjedovati , pa ga stoga rizik čini vrijednim. Međutim, CB9 je destilat i stoga je proizvodni ion malo skuplji. Štoviše, to je budućnost svijeta kanabisa, jer su vlade diljem Europe zabranile HHC, HHCP, THC, THCP i druge psihoaktivne kanabinoide, što znači da smo se morali pomaknuti s tih kemijskih struktura i donijeli vam CB9, koji ne potiče od ilegalnog THC-a nego od legalnog CBD-a, a pritom ostaje psihoaktivan.

Spomenuta psihoaktivna svojstva CB9 nisu u potpunosti istražena, ostavljajući velik teritorij spreman za zadubljivanje i eksperimentiranje s različitim molekulama. Ima slične učinke kao i Delta-8 THC i HHC, a opet ima veliki plus na svojoj strani, a to je činjenica da se može koristiti u vaporizeru bez da vas opeče grlo tijekom udisanja.